Våra rätter2021-03-18T23:37:16+01:00

VÅR MENY

Klicka på bilderna för att läsa innehållsförteckning.

Tareqs Köttbullar med gräddsås, rårörda lingon och potatismos. Det kan inte sägas tydligare. Klassiska köttbullar med en rik gräddsås, egna rårörda lingon och ett rikt potatismos på färsk potatis och svenskt smör.
Tareqs Helstekta karré med skysås, rödkål, brysselkål och stekt potatis. Tradition och kvalité. Svensk karré, hemlagad rödkål, god skysås och stekt potatis
Tareqs Coq au vin på kyckling med potatismos. En frestare! Svensk kyckling, rödvin, färska grönsaker och ett rikt potatismos på färsk potatis och svenskt smör.
Tareqs Fiskgratäng med dillsås, broccoli och potatismos. Man hör änglarna sjunga. Färsk sejfilé med krämig dillsås, färsk broccoli och ett rikt potatismos på färsk potatis och svenskt smör.
Tareqs Lasagne med tomatsås. En klassiker alla dagar i veckan!
Tareqs Fläsklägg med rotmos och persiljesås. All glädje utan rotmos är konstlad glädje. Svenskt kött, klassiskt rotmos och len persiljesås.
Tareqs Krämiga kycklinggratäng med soltorkade tomater, basilika och pasta. Basta! Svensk kyckling i en krämig sås med soltorkade tomater och basilika.