Loading...
Vår berättelse2020-10-07T10:53:55+02:00

TAREQ TAYLOR

GRUNDARE OCH PARTNER.

Vi ställer samma höga krav på färdiglagat som på maten vi lagar själv. Den ska vara god, näringsrik, varierad och enkel att servera.

Tareq brinner för den goda och hälsosamma vardagsmåltiden där mat lagas från grunden.

Företaget startade hösten 2018, då Tareq gick ihop med några vänner som samtliga drivs av tanken och lusten att ge människor en från grunden lagad god mat, helt utan konserveringsmedel och artificiella tillsatser, och alltid med färska råvaror. Samtidigt är avsikten att Maten é klar ska underlätta vardagen för människor som upplever ett tidskrympande dygn med en rad aktivitet

Tareq har tagit fram samtliga recept till Maten é klar, och vi utvecklar kontinuerligt nya recept.

VÅRT SORTIMENT

MAT LAGAD FRÅN GRUNDEN MED NATURLIGA RÅVAROR.

I vårt sortiment finns goda rätter lagade från grunden. Vi har bland annat köttbullar med gräddsås och hemlagat potatismos, färsk sej med vitvinssås och dill, en klassisk coq au vin och en god lasagne med färsk parmesan och tomatsås. Alla rätter är helt och hållet lagade från grunden på naturliga och färska råvaror, och alltid enbart svenskt kött!

Var ni kan köpa rätterna hittar ni här.

Läs mer om våra rätter

100% NATURLIGA RÅVAROR

Tareq Taylors Maten é klar ger dig färdig mat, lagad från grunden av kockar.

Färska grönsaker, färsk fisk och svenskt kött från noga utvalda producenter. Maten é klar innehåller inga onaturliga tillsatser. Som exempel är fisken i fiskgratängen en färsk sejfilé. Till det serveras en krämig dillsås, färsk broccoli och ett rikt potatismos på färsk potatis och svenskt smör. Till klassikern köttbullar är det egna rårörda lingon och likaså potatismos på färsk potatis och svenskt smör. Vi använder oss av smakrika örter för att få den rätta smaken. Detta är genomgående viktiga hörnstenar i alla rätter och maten lagas alltid från grunden.  Maten é klar är därför ett gott och hälsosamt alternativ.