Loading...
Om oss2019-03-11T19:35:01+00:00

MATEN É KLAR

FÄRSK, GOD, NÄRINGSRIKTIG OCH FÄRDIGLAGAD MAT.

Idén om färsk, färdiglagad mat föddes av två barnfamiljer som hade svårt att få vardagen att gå ihop. Dom ville ändå ha möjligheten att äta sunt och gott utan att tillbringa alltför lång tid vid spisen och i butiken.

Snabbmat har vi alla prövat. Men sanningen är att det idag finns få om ens några alternativ som är bra och nyttiga nog att regelbundet servera våra barn och oss själva. Vi får heller inte glömma våra äldre som ofta inte får den sunda och goda mat de behöver.

Konceptet är enkelt. Du beställer här på hemsidan och väljer de dagar du önskar leverans. Maten tillagas i vårt moderna kök i Lund innan den kyls ned. Leveranserna går iväg samma dag. Vi håller för närvarande på att bygga ut antalet områden vi kan leverera till. Läs mer om hur du kan köpa vår mat.

De flesta hela portioner kostar endast 59 kr och en halv portion 39 kr.

TAREQ TAYLOR

ALLA RECEPT VÄLJS ELLER SKAPAS AV TAREQ.

När vi började titta på marknaden för hemlevererad mat, märkte vi att det knappast fanns några verkligt bra alternativ. Vi testade även matkassarna och upptäckte snabbt att det, utöver att maten ändå måste lagas, också behövs ett grundsortiment av matvaror hemma. Till detta kommer att valmöjligheterna är begränsade.

Resultatet av våra funderingar blev idén om Maten é klar, som togs fram tillsamman med kocken Tareq Taylor som länge hävdat vikten av bra, god och nyttig mat för både vuxna, barn och äldre.

Vi vill vara en del av lösningen på den matsituation som råder för våra äldre idag. Vi samarbetar bland annat med Hälsomedicinskt centrum som arbetar för att de äldre skall få de hälsofördelar som god, näringsriktig mat kan ge.

FRAMTIDENS SÄTT

VÄLLAGAD, GOD OCH NÄRINGSRIK MAT DIREKT HEM TILL BORDET.

Maten é klar är framtidens sätt att få god och näringsriktig mat direkt hem till bordet. Oavsett om du är yngre eller äldre. Det är också en efterlängtad kvalitetslösning för personer med hemtjänst.

Vår vision är att utöka vår verksamhet så att alla delar av vårt avlånga land kan få njuta av god och näringsriktig mat lagad från grunden som spar både tid och pengar.

Vi arbetar löpande med att ta all den hänsyn vi kan till miljön, både vad gäller förpackningar, råvaror och transporter. På sikt vill vi använda enbart elfordon och cyklar för våra mattransporter.