Loading...
Om oss2019-02-19T09:13:11+00:00

MATEN É KLAR

FÄRSK, GOD, NÄRINGSRIKTIG, FÄRDIGLAGAD MAT.

Idén om färsk, färdiglagad mat föddes av två barnfamiljer som hade svårt att få vardagen att gå ihop, men ändå ville ha möjligheten att äta sunt och gott utan att tillbringa alltför lång tid vid spisen och i butiken.

Snabbmat har vi alla prövat. Men sanningen är att det idag finns få om ens några alternativ som är bra och nyttiga nog att servera våra barn och oss själva. Vi får heller inte glömma våra äldre, som ofta inte får den sunda och goda mat de behöver.

Konceptet är enkelt. Du beställer här på hemsidan och väljer de dagar du önskar leverans. Maten tillagas i vårat kök i Lund innan den kyls ned. Leveranserna går iväg samma dag. I första skedet körs de ut till våra avhämtningställen i Vellinge, Falsterbo, Ljunghusen, Höllviken och Skanör.

De flesta vuxenportionerna kostar endast 59 kr och en barnportion 39 kr.

TAREQ TAYLOR

ALLA RECEPT VÄLJS ELLER SKAPAS AV TAREQ.

När vi började titta på marknaden för hemlevererad mat, märkte vi att det knappast fanns några verkligt bra alternativ. Vi testade även matkassarna och upptäckte snabbt att det, utöver att maten ändå måste lagas, också behövs ett grundsortiment av matvaror hemma. Till detta kommer att valmöjligheterna är begränsade.

Resultatet av våra funderingar blev idén om Maten é klar, som togs fram tillsamman med kocken Tareq Taylor vilken länge hävdat vikten av bra, god och nyttig mat för både vuxna, barn och äldre.

Vad gällde de äldre samarbetar vi med Hälsomedicinskt centrum som arbetar för att de äldre skall få de hälsofördelar och den välmåga som god, näringsriktig mat kan ge.

FRAMTIDENS SÄTT

FÄRSK, GOD OCH NÄRINGSRIK MAT DIREKT HEM TILL BORDET.

Maten é klar är framtidens sätt att få färsk, god och näringsriktig mat direkt hem till bordet. Oavsett om du är yngre eller äldre. Det är också en efterlängtad kvalitetslösning för personer med hemtjänst.

Vår vision är att utöka vår verksamhet så att alla delar av vårt avlånga land kan få njuta av färsk, god, näringsriktig, färdiglagad mat som spar både tid och pengar.

Vi arbetar löpande med att ta all den hänsyn vi kan till miljön, både vad gäller förpackningar, råvaror och transporter. På sikt vill vi använda enbart elfordon och cyklar för våra mattransporter.