Vanliga frågor2019-02-28T10:17:29+00:00

Vanliga frågor

Vi har nedan samlat de vanligaste frågorna vi får från våra kunder. Kika gärna igenom dessa innan ni kontaktar oss.

Hur fungerar det?2020-10-07T09:38:44+00:00

Maten é klar bygger på att vi lagar riktig mat, tillagad från grunden utan onödiga tillsatser. Vi startade vid årsskiftet 2018/2019 och erbjuder idag vår mat via ett växande antal butiker.

Vad gör er mat speciell?2020-10-07T09:38:03+00:00

Vi lagar all mat från grunden utan onödiga tillsatser och fokuserar på att skapa näringsriktiga måltider med riktigt god smak till ett pris som gör att man kan äta det flera dagar i veckan. Att laga mat från grunden innebär att fonder kokas i dagar, köttet tilllagas långsamt (s.k. slow cooking) och att vi inte tar genvägar för att snabba upp tillagningen.

Var finns information om innehåll och allergener?2019-03-08T09:07:29+00:00

All vår mat tillagas i samma kök och grundlig städning sker mellan varje moment. Vi hanterar i dagsläget nötter i köket. Varje maträtt presenteras med detaljerat innehålls- och näringsdeklaration. Allergener skrivs ut med VERSALER i innehållsdeklarationen. Behöver du mer information om vår mat så kontakta oss.

Behöver jag ha något hemma?2020-10-07T09:39:37+00:00

Nej, våra maträtter är kompletta. Det är bara att värma upp och njuta. En god sallad eller en bit bröd vid sidan om passar de flesta maträtter.

Kan jag frysa in maten?2019-02-27T22:49:59+00:00

De flesta rätter går att frysa in och bör då konsumeras inom 3 månader. Vi rekommenderar dock varmt att maten äts färsk.

Använder ni svenskt kött?2020-11-25T14:28:15+00:00

All kyckling och fläsk är svenskt. Oxköttet är från Sverige.

Var tillagas maten?2019-04-29T19:00:42+00:00

All vår mat tillagas i dagsläget i vårt toppmoderna kök i Lund. På sikt kommer vi etablera nya kök i takt med att vi expanderar. Köket är skapat för att kunna laga mat från grunden i stora volymer.

När kommer ni erbjuda ett lågkalorialternativ?2019-02-26T11:38:19+00:00

Vårt mål är att ett det ständigt skall finnas ett antal rätter på menyn som innehåller lite mindre kalorier. Eftersom vi vänder oss mot både gamla och unga är det viktigt att maten är varierad och näringsrik.