Förändring av leveranssätt

//Förändring av leveranssätt

Förändring av leveranssätt

Maten é klar drog igång för fyra månader sedan med målet att leverera riktig mat lagad från grunden utan tillsatser. Responsen på maten så här långt har varit mycket bra vilket vi är tacksamma för! Leveranssättet vi valde var uthämtning via ombud. Vi har lyssnat på er de senaste månaderna och har kommit fram till att det inte fungerar tillräckligt bra för att kunna fortsätta rulla ut i fler regioner.

Modellen med dagens rätt som hämtas ut varje dag via ombud (idag ICA-butiker) är omständlig när butiken saknar yttre utlämningsställe. Detta tvingar er kunder att stå i kö för att hämta ut era rätter. Vill man äta vår mat flera dagar i veckan innebär dagens modell också att man måste hämta ut mat flera dagar i veckan. Detta är osmidigt.

Parallellt med detta började vi tillgängliggöra vår mat i kyldisken hos flertalet butiker vilket har varit väldigt väl emottaget. Idag har vi ett begränsat sortiment i butik men detta är något vi planerar ändra på inom kort. Vi kommer också att kunna erbjuda fler och mer varierade maträtter i fler och fler butiker!

Slutligen vill vi frigöra tid för att kunna erbjuda hemkörning hela vägen hem till din dörr, något som förhoppningsvis kommer att underlätta för många, inte minst de äldre. Detta har vi arbetat på under en tid men vi kan idag inte ge ett exakt datum då det kommer att lanseras.

Vi kommer tillsvidare pausa beställningen online under en tid från och med vecka 19 (nästa vecka). Tills vi är igång med hemleveranser hänvisar vi er till någon av de butiker som säljer vår mat. Ni finner dessa på mateneklar.se/hittaoss. Denna lista uppdateras ständigt.

Vi vill avslutningsvis tacka för all fin feedback och alla glada tillrop vi fått från er under vår uppstart. Detta har hjälpt oss otroligt mycket!

Vi kommer att kontakta er med löpande information – nu laddar vi för nästa fas av Maten é klar!

2019-04-29T19:24:15+00:00