Tävling Sweden Rock!

//Tävling Sweden Rock!

Tävling Sweden Rock!

Vilken maträtt är mest Rock ’n’ roll? Vinn biljetter till Sweden Rock!

Vi kommer att servera vår goda mat till alla som jobbar på årets största rockfestival – Sweden Rock!

Det är vi förstås superstolta över och passar därför på att anordna en tävling i rock’n´rollens tecken. Vilken rätt tror ni skulle passa bäst att servera Gene Simmons i Kiss eller de skäggiga herrarna i ZZ Top? Vilken maträtt är helt enkelt mest rock’n’roll?

Ge ditt förslag på den rockigaste rätten i kommentarsfältet på Facebook-inlägget så har du chans att vinna en endags VIP-biljett till Sweden Rock (valfri dag) som pågår mellan 5-8 juni 2019, värde 2498 kr. I denna biljett ingår VIP-incheckning, tillgång till VIP-entré, access till VIP-baren, en unik luvtröja och nyckelband med spelschema.

En jury från Maten é klar väljer ut 5 st vinnare den 30 april som presenteras på vår Facebook-sida. Beslutet kan ej överklagas.

Lycka till!

2019-04-16T12:13:52+00:00